Nostalgische schuur

Nostalgische houtbouw schuur op maat

U bent op zoek naar een nostalgische houten schuur? Een nostalgische schuur kunt u naar wens ontwerpen in inrichten als opbergruimte of misschien als gecombineerd model van schuur en overkapping. Bij Houtbouw Holland heeft u keuze uit een groot aantal modellen nostalgische schuren, die wij kunnen aanpassen aan uw wensen en ideeën.

Houtsoort: Douglas houten nostalgische schuur

Bij Houtbouw Holland kiezen wij bewust voor het gebruik van Douglas Hout. De gebinten, dakbeschot, gevelbekleding, als mede de spanten (gordingen), stijl en regelwerk bestaan volledig uit Douglashout. Hierdoor krijgt u zowel aan de buitenzijde alsmede aan de binnenzijde de gewenste uitstraling.

Vrijblijvend een afspraak maken?

Bij Houtbouw Holland helpen wij u graag verder bij het ontwerp en de bouw van uw nostalgische houtbouw schuur. In onze eigen houtfabriek vervaardigen wij uw volledige nostalgische houten schuur. Wilt u graag een afspraak maken bij u op locatie? Of komt u liever een keer naar onze showroom? Stuur ons uw gegevens op, dan nemen we graag contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.